Heja brorsan!

Min bror har skolat om sig mitt i livet och blivit konditor. Det tycker jag är så himla häftigt. Innan jobbade han som datatekniker, och på fritiden bakade han. Han har alltid älskat att baka. Och en dag bestämde han sig bara för att börja göra det han älskar i stället. Så han slutade på sitt jobb och började plugga. Nu är han klar, och inte nog med att han redan har gjort en stor omställning – han ska dessutom starta eget nu också. Jag beundrar verkligen hans mod och drivkraft! Han ska öppna ett helt eget café. Hur häftigt som helst!

Lokal har han redan fixat och han är i full gång med att göra om den efter sina behov och sin smak. Jag var och hälsade på honom häromdagen då han satt och planerade för en upprustning av köket. Han hade pratat med ett företag som håller på med restaurangutrustning som han blivit rekommenderad av en vän i samma bransch, och de verkade jättebra. Så snart har han kanske ett nytt kök på plats också. Jag kommer definitivt bli hans stamkund – det är ett som är säkert! Jag vet hur hans bakverk smakar och de är inget annat än himmelska. Han har verkligen talang för det där med att baka.

Vad ska det heta?
Han har dock inte kommit på något bra namn än, så jag tänkte höra om ni kanske har några bra idéer. Upplägget är en stor del ekologiska bakverk, bakade med kärlek, och så riktigt gott kaffe. Och just det, min bror heter Björn, det kan också vara bra att veta. Han är supersnäll, älskar att träffa nya människor och det han allra helst äter själv när det gäller bakning är goda muffins. Kom gärna med förslag på ett cafénamn som passar in på detta, eller bara ett fint namn på ett café i allmänhet.