Ett tips bortom hundar

Det här är ju en sida en rasen golden retriever, men som ni kanske har märkt i tidigare poster så blandar jag ibland in andra ämnen också. Det är ofta när jag har hittat något som jag tycker är väldigt bra och vill tipsa om, eller varit med om något som jag gärna vill dela med mig av. Hur som helst så har jag börjat på ett nytt jobb för ett tag sedan, och nu skulle jag vilja tipsa om en grej som jag har kommit i kontakt med där, nämligen ett CRM online.

Vad är crm?

Alla kanske inte är så insatta eller ens intresserade av det här ämnet, men för er som ändå vill läsa vidare nu trots att ni kanske inte riktigt är på det klara med vad det här handlar om så ska jag försöka förklara så enkelt som möjligt. CRM strå för Customer Relationship Management. Och vad betyder det då? Jo, enkelt översatt handlar det om kundvård. Att ha en bra relation med sina kunder. Att ha ett ställe där man enkelt kan samla alla uppgifter och information och få en bra översikt över detta.
coffee-3047385_640
Börja Yoddla

Vill man nu använda en enkel och smart lösning för det här så är Yoddla ett bra alternativ. Det är ett webbaserat affärsstöd som fokuserar på enkelhet där man på ett bra sätt kan följa sina kunder från lead till faktura. Yoddla förenklar helt enkelt företagandet, och en annan sak som är bra med just Yoddla är att det är väldigt prisvärt. Många CRM kan vara dyra och krångliga, men alldeles för många funktioner som man inte använder. Eller med för få funktioner så att man måste ha flera olika lösningar. Om ni känner igen det här tycker jag definitivt att ni ska ta er en titt på Yoddla. Jag kan i alla fall starkt rekommendera det!