Allt är inte hundar

Allting handlar inte om hundar, utan det finns ju människor också, som vi helst ska bry oss om, i alla fall lite. Annars så kommer världen inte att vara någon trevlig plats att leva i. Lite speciellt extra bryr vi oss givetvis om vänner och släktingar, men det betyder ju inte att vi ogillar alla andra. Snarare så är det naturligt att man bryr sig mer om dem som man känner lite närmare. Till exempel favoritkusinen som man alltid kommer så bra överens med, i just detta specifika fall. Hon har nämligen gått och gift sig, och det med någon som faktiskt inte är helt osympatisk.

Fest och glam
Bröllopsfesten var en riktig höjdare och ett minne för livet inte bara för kusinen, utan för många av oss som var där. Bröllopsfotograf Sonia Jansson tog massor av väldigt bra bilder (jag har sett flera av dem) och det var som ett riktigt klassiskt bröllop ska vara. Nu har jag inte varit på så många bröllop – det här var mitt första – men det stod ändå klart att det var en speciell och lyckad tillställning. Det är nästan så att jag själv vill gifta mig, faktiskt. Trots att jag saknar partner.